Sedinte foto Craciun Bucuresti

Craciunul este iubire, pentru ca redescopera sensibilitatea din inimile oamenilor. Craciunul este uniune, pentru toti cei care cauta si doresc o legatura puternica si de durata, aceasta fiind reprezentata de dragoste, pace, respect. In aceasta perioada toata lumea daruieste un cadou frumos celor iubiti, dar cel mai mare cadou si cel mai frumos este acela de a avea intotdeauna in viata de zi cu zi, oameni care te iubesc si care iti stau alaturi.

Pentru ca si noi credem in Craciun, credem in notiunea de familie, credem in puterea purificatoare ce o aduce aceasta sarbatoare frumoasa si magica in sufletul nostru si pe aceasta cale va invitam alaturi de familie, de cei dragi intr-o atmosfera de poveste pentru a imortaliza emotiile magiei Craciunului intr-o sesiune speciala de fotografii de Craciun, la care va veti uita cu drag in albumul familiei si peste ani sau copiii dumneavoastra le vor reprivi cu bucurie si recunostiinta ori de cate ori le veti rasfoi.

Pe aceasta cale, fotograful Mihai Simion doreste sa va informeze ca in perioada 12 noiembrie – 20 ianuarie, deschide oficial sezonul sesiunilor foto cu tematica de Craciun intr-un cadru special creat si decorat atat de minutios pana la cel mai mic detaliu, in care copiii si familia dvs. sa resimta atmosfera magica de Craciun chiar de la intrarea in frumoasa locatie de care dispunem pentru a creea special pt dvs. fotografii si amintiri unicate care reprezinta aceasta frumoasa sarbatoare a Craciunului.

Albume FotoContact

Oferta sedinte foto de Craciun 2019 – Mihai Simion Photography

 • Durata sedintei foto este de 60 min;
 • 4 camere decorate in detaliu in spiritul Craciunului care se pun la dispozitie pe toata durata sedintei foto; 
 • Recuzita la alegere in tematica Craciunului (bentite pentru copii si adulti, caciulite Mos Craciun, clopotei, reni, perne, pături, etc.) 
 • Se predau aproximativ 50 de fotografii editate profesional (luminozitate, culoare, contrast, crop, sharpness) in format jpeg;
 • Fotografiile se predau la maxim 15 zile de la data sedintei foto pe transfer online la rezolutii pentru print si web.

  * Optional se pot realiza si albume fotocarte cu o selectie a celor mai reprezentative fotografii, dimensiune 20x20cm, 15 file, pret estimativ album 350 lei (pretul poate oscila in functie de materialul copertei ales) 

  Atentie! Locurile sunt foarte limitate!

  Rezervari la nr. 0722423125