Sedinte foto Craciun Bucuresti

Craciunul este iubire, pentru ca redescopera sensibilitatea din inimile oamenilor. Craciunul este uniune, pentru toti cei care cauta si doresc o legatura puternica si de durata, aceasta fiind reprezentata de dragoste, pace, respect. In aceasta perioada toata lumea daruieste un cadou frumos celor iubiti, dar cel mai mare cadou si cel mai frumos este acela de a avea intotdeauna in viata de zi cu zi, oameni care te iubesc si care iti stau alaturi.

Pentru ca si noi credem in Craciun, credem in notiunea de familie, credem in puterea purificatoare ce o aduce aceasta sarbatoare frumoasa si magica in sufletul nostru si pe aceasta cale va invitam alaturi de familie, de cei dragi intr-o atmosfera de poveste pentru a imortaliza emotiile magiei Craciunului intr-o sesiune speciala de fotografii de Craciun, la care va veti uita cu drag in albumul familiei si peste ani sau copiii dumneavoastra le vor reprivi cu bucurie si recunostiinta ori de cate ori le veti rasfoi.

Pe aceasta cale, fotograful Mihai Simion doreste sa va informeze ca in perioada 7 noiembrie – 20 ianuarie, deschide oficial sezonul sesiunilor foto cu tematica de Craciun intr-un cadru special creat si decorat atat de minutios pana la cel mai mic detaliu, in care copiii si familia dvs. sa resimta atmosfera magica de Craciun chiar de la intrarea in frumoasa locatie de care dispunem pentru a creea special pt dvs. fotografii si amintiri unicate care reprezinta aceasta frumoasa sarbatoare a Craciunului.

Albume FotoContact

In perioada 7 noiembrie – 20 ianuarie Casuta lui Mos Craciun va asteapta la cea mai tare sedinta foto de Craciun intr-un cadru special creat si decorat atat de minutios pana la cel mai mic detaliu, in care copiii si familia dvs. sa resimta atmosfera magica de Craciun chiar de la intrarea in frumoasa locatie de care dispunem, pentru a creea special pt dvs. fotografii si amintiri unicate care reprezinta aceasta frumoasa sarbatoare a Craciunului.

Locatia este intr-o vila interbelica din centrul Bucurestiului, special amenajata in toate cele patru camere astfel incat sa surprindem in cel mai frumos mod spiritul sarbatorilor de iarna.

Oferta sedinte foto de Crăciun:

– Durata sedintei foto este de maxim 60 minute (optional se poate extinde la 120 minute)
– 4 camere mari decorate in detaliu in spiritul Craciunului care se pun la dispozitie pe toata durata sedintei foto;
– Recuzita la alegere in tematica Craciunului (bentite pentru copii si adulti, caciulite Mos Craciun, clopotei, reni, perne, pături, etc.)
– Se predau aproximativ 50 de fotografii editate profesional (luminozitate, culoare, contrast, crop, sharpness) in format jpeg;
– Fotografiile se predau la maxim 10 zile de la data sedintei foto pe transfer online la rezolutii pentru print si web.

Pachete sedinte:

Pachet 1 – Familie cu un copil
-600 lei Luni-Vineri
– 650 lei S-D

Pachet 2 – Familie cu doi copii
-650 lei Luni-Vineri
– 700 lei S-D

Pachet 3 – Doua familii
-750 lei Luni-Vineri
– 800 lei S-D

Pachet 4 – de la 5 persoane, durata sedinta 2 ore
-1200 lei Luni-Vineri
– 1300 lei S-D

Optional se pot realiza si albume fotocarte cu o selectie a celor mai reprezentative fotografii, dimensiune 20x20cm, 15 file, pret estimativ album 350 lei. Mai multe detalii aici: https://mihaisimion.com/albume-foto/

Va asteptam cu drag, iar noi va vom oferi o experienta unica la aceasta sedinta foto Craciun.

Atentie! Locurile sunt foarte limitate datorita cererilor mari!

Rezervari pe Whatsapp/SMS la nr. 0722423125