Sedinte foto Craciun Bucuresti

Craciunul este iubire, pentru ca redescopera sensibilitatea din inimile oamenilor. Craciunul este uniune, pentru toti cei care cauta si doresc o legatura puternica si de durata, aceasta fiind reprezentata de dragoste, pace, respect. In aceasta perioada toata lumea daruieste un cadou frumos celor iubiti, dar cel mai mare cadou si cel mai frumos este acela de a avea intotdeauna in viata de zi cu zi, oameni care te iubesc si care iti stau alaturi.

Pentru ca si noi credem in Craciun, credem in notiunea de familie, credem in puterea purificatoare ce o aduce aceasta sarbatoare frumoasa si magica in sufletul nostru si pe aceasta cale va invitam alaturi de familie, de cei dragi intr-o atmosfera de poveste pentru a imortaliza emotiile magiei Craciunului intr-o sesiune speciala de fotografii de Craciun, la care va veti uita cu drag in albumul familiei si peste ani sau copiii dumneavoastra le vor reprivi cu bucurie si recunostiinta ori de cate ori le veti rasfoi.

Pe aceasta cale, fotograful Mihai Simion doreste sa va informeze ca in perioada 12 noiembrie- 20 ianuarie, deschide oficial sezonul sesiunilor foto cu tematica de Craciun intr-un cadru special creat si decorat atat de minutios pana la cel mai mic detaliu, in care copiii si familia dvs. sa resimta atmosfera magica de Craciun chiar de la intrarea in frumoasa locatie de care dispunem pentru a creea special pt dvs. fotografii si amintiri unicate care reprezinta aceasta frumoasa sarbatoare a Craciunului.

Oferta sedinte foto de Craciun 2018 – Mihai Simion Photography

  • Durata sedintei foto este de 60 min;
  • 4 camere decorate in detaliu in spiritul Craciunului care se pun la dispozitie pe toata durata sedintei foto; 
  • Recuzita la alegere in tematica Craciunului (bentite pentru copii si adulti, caciulite Mos Craciun, clopotei, reni, perne, pături, etc.) 
  • Se predau aproximativ 50 de fotografii editate profesional (luminozitate, culoare, contrast, crop, sharpness) in format jpeg;
  • Fotografiile se predau la maxim 15 zile de la data sedintei foto pe transfer online la rezolutii pentru print si web.

Pret sedinta foto Craciun:

  • 550 lei (in timpul saptamanii luni – vineri) 
  • 600 lei in weekend 

Clientii care au mai participat la sedintele foto de Craciun cu noi vor beneficia de 10% reducere.

* Optional se pot realiza si albume fotocarte cu o selectie a celor mai reprezentative fotografii, dimensiune 20x20cm, 15 file, pret estimativ album 300 lei (pretul poate oscila in functie de materialul copertei ales) 

Atentie! Locurile sunt foarte limitate, in special in weekend-urie lunii Decembrie!

Rezervari la nr. 0722390036

UPDATE!!! Momentan in luna noiembrie cat si luna decembrie NU mai sunt locuri disponibile pentru sedintele foto de Craciun sezon 2018. Mai exista doar o lista de asteptare, in cazul unor anulari.

In afara acestor date va asteptam incepand cu data de 4 ianuarie 2019 pana in 27 ianuarie 2019, data limita in care mai puteti face fotografii cu acest decor magnific in spiritul sarbatorilor de iarna!
Pentru rezervarile deja existente, in cazul anularilor din diverse motive, se vor face doar in luna ianuarie 2019.

Multumim pentru intelegere!

Programeaza o sedinta foto

15 + 7 =