Nunta Plaza Summer Club

Cristina si Petrino- 26 August 2018

Locatie Nunta Plaza Summer Club

Fotograf nunta Bucuresti: Mihai Simion

 

Cristina si Petrino au ales sa-si organizeze nunta cu gust si atentie la detalii.

Pregatirile din ziua nuntii au fost foarte importante in ziua evenimentului si au ocupat aproape o jumatate de zi. De aceea, pentru a avea fotografii cat mai frumoase de la aceste momente, este foarte importanta locatia pregatirilor.

Daca acasa nu exista spatiu suficient, eu recomand mirilor sa inchirieze o camera cat mai frumoasa la hotel pentru aceasta parte a nuntii. Aici poate avea loc tot ce inseamna pregatiri (hairstyling, make-up, prima privire a mirelui, sedinta foto mireasa si mire, sedinta foto cu parintii, etc).

Cristina si Petrino s-au sfatuit cu noi in ceea ce priveste locatia pentru pregatiri si am decis impreuna ca la Casa Universitarilor este locatia ideala pentru pregatirile din ziua nuntii.

Dupa o frumoasa si plina de emotie cununie religioasa la Biserica „Sf. Dumitru” – Domnească din Craiova, am mers impreuna cu nasii si parintii sa facem cateva fotografii mai speciale.  

Locatia de party a fost la Plaza Summer Club, acea locatie in care stii ca mergi la sigur cand vine vorba de a organiza sau fotografia o petrecere de nunta. 

Pe langa locatie, Cristina si Petrino au avut grija sa aiba in jurul lor prietenii cu chef de distractie si plini de viata.

Dar mai bine sa las imaginile sa vorbeasca, fiindca sunt destul de multe. Aveti mai jos o galerie foto completa de nunta (click pe fotografie, apoi link extern). O viitoare mireasa care chiar isi doreste un fotograf bun la nunta ei, va solicita intotdeauna sa vada imagini cap-coada facute de un fotograf profesionist.

Intrebari FrecventeContact