Nunta Phoenix Cernica

Simona si Ionut - 20 Octombrie 2018

Locatie Nuna Phoenix Cernica

Fotograf nunta Bucuresti: Mihai Simion

 

Simona si Ionut au ales sa-si organizeze nunta si botezul cu gust si atentie la detalii.

Pregatirile din ziua nuntii au fost foarte importante in ziua evenimentului si au ocupat aproape o jumatate de zi. De aceea, pentru a avea fotografii cat mai frumoase de la aceste momente, este foarte importanta locatia pregatirilor.

Daca acasa nu exista spatiu suficient, eu recomand mirilor sa inchirieze o camera cat mai frumoasa la hotel pentru aceasta parte a nuntii. Aici poate avea loc tot ce inseamna pregatiri (hairstyling, make-up, prima privire a mirelui, sedinta foto mireasa si mire, sedinta foto cu parintii, etc.).

Simona si Ionut nu au urmat sfaturile noastre in ceea ce priveste locatia pentru pregatiri 🙁 si au decis ca la apartamentele lor sunt locatiile pentru pregatirile din ziua nuntii.

Dupa o frumoasa si plina de emotie cununie religioasa la Manastirea Casin, am mers impreuna cu nasii si parintii sa facem cateva fotografii pe pontonul de la Colonial.

Pe langa locatie, Simona si Ionut au avut grija sa aiba in jurul lor prietenii cu chef de distractie si plini de viata.

Dar mai bine sa las imaginile sa vorbeasca, fiindca sunt destul de multe. Aveti mai jos o galerie foto completa de nunta (click pe fotografie, apoi link extern). O viitoare mireasa care chiar isi doreste un fotograf bun la nunta ei, va solicita intotdeauna sa vada imagini cap-coada facute de un fotograf profesionist.

Intrebari FrecventeContact