Nunta Cortina Garden

Livia si Alex - 1 Iulie 2018

Locatie Nunta Cortina Garden

Fotograf nunta Bucuresti: Mihai Simion

 

Livia si Alex au ales sa-si organizeze nunta cu gust si atentie la detalii.

Pregatirile din ziua nuntii au fost foarte importante in ziua evenimentului si au ocupat aproape o jumatate de zi. De aceea, pentru a avea fotografii cat mai frumoase de la aceste momente, este foarte importanta locatia pregatirilor.

Daca acasa nu exista spatiu suficient, eu recomand mirilor sa inchirieze o camera cat mai frumoasa la hotel pentru aceasta parte a nuntii. Aici poate avea loc tot ce inseamna pregatiri (hairstyling, make-up, prima privire a mirelui, sedinta foto mireasa si mire, sedinta foto cu parintii, etc).

Livia si Alex s-au sfatuit cu noi in ceea ce priveste locatia pentru pregatiri si am decis impreuna ca la Cortina Garden

este locatia ideala pentru pregatirile din ziua nuntii.

Dupa o frumoasa si plina de emotie cununie religioasa pe pontonul de la aceeasi locatie, am mers impreuna cu nasii si parintii sa facem cateva fotografii mai speciale.  

Locatia de party a fost la Cortina Garden, acea locatie in care stii ca mergi la sigur cand vine vorba de a organiza sau fotografia o petrecere de nunta. 

Pe langa locatie, Livia si Alex au avut grija sa aiba in jurul lor prietenii cu chef de distractie si plini de viata.

Dar mai bine sa las imaginile sa vorbeasca, fiindca sunt destul de multe. Aveti mai jos o galerie foto completa de nunta (click pe fotografie, apoi link extern). O viitoare mireasa care chiar isi doreste un fotograf bun la nunta ei, va solicita intotdeauna sa vada imagini cap-coada facute de un fotograf profesionist.

Intrebari FrecventeContact